Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liv, ett andetag

 

liv, ett andetag
i universums evighet

där allt är möjligt




Bunden vers (Haiku) av Fredrik P. VIP
Läst 793 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-07 18:35



Bookmark and Share


  aol
bara så sant starkt skriftat vännen,
2012-11-02

  Deva
Det lilla och det stora- svindlande känsla..
2011-01-30

  Anya VIP
Mycket vackert och sant!
2010-09-16

  Monika A Mirsch VIP
bokmärker din symbios mellan ek och sten
2010-09-13

    Melona
ett andetag
och imman på rutan går att göra
till vilka bilder jag vill

egentligen
precis som jag är naiv nog
att önska att även
universums evighet
är våra val...

haha. det är fint.
dina dikter är alltid
eftertänksamma, bildrika.
den här blir
precis vad jag vill.
2010-09-09

  Nina V A
tanken på ett liv i ett andetag fångat och möjligheternas mångfald bärande, vippande mot strupen känns som en gåva, möjligheternas beröring
2010-09-08

  Berit Robin Lagerholm VIP
Fint fångat av det lilla och det stora i ett enda andetag och på få rader
2010-09-08

  Lilla My* VIP
Mycket tänkvärt vackert...tänk om vi bara förstod...jag bokmärker!
2010-09-08

  etthjärtaäralltidrött
Verkligen :)
2010-09-08

  kärleks ängel
underbara ord!
2010-09-08

  Sonja Sidorow Lapington
lika stort som orden sparsmakat små! bokmärker
2010-09-07

  Line W
Mmm underbart! Jag njuter av dessa rader! Kram :)
2010-09-07

  Catharina Edin VIP
Skön förvissning; att allt är möjligt -
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Fredrik P.
Fredrik P. VIP