Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten talar sitt tydliga språk! Jag är den bästa flickvän min pojkvän någonsin kan få! Så var försiktig med mig, slösa inte bort mig! Jag tar kärleken på största allvar... med lite lek så klart! :D


Den bästa du någonsin kan få!

Jag ser, men jag rodnar
när du går förbi.
Jag trånar och tänker,
"Tänk, om det var vi!"

Jag sänder ut känslor,
uti våran sfär, och jag önskar...

att jag var, lycklig och kär!

Och om jag så bara,
får hålla din hand.
Men du lämnar det hjärta,
du satte i brand.

Hur kan det vara,
så svårt att förstå?

För jag undrar...
Hur ska det fortsätta slå?

Om drömmen är sann,
kan det vara såhär...
Meningen var att jag,
skulle bli kär!

Det kan ju en vara,
så svårt att ha fel!

För DU är den,
delen som gör mig så HEL!

Och om jag fick leva,
med DIG varje dag.
Då skulle jag tycka att,
det mesta var bra!

Det kan ju ej vara,
så svårt att förstå...

Att JAG är ...

DEN BÄSTA DU NÅGONSIN KAN FÅ!

skriven: 29/8-2010




Bunden vers av jazzpärlan
Läst 453 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-07 18:55



Bookmark and Share


  Lars-Göran
Vilken underbar dikt!
Jag tycker mycket om sättet du uttrycker dig på, för det är så lätt att leva sig in i dina tankar.
Hoppas att du aldrig slutar skriva!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

jazzpärlan