Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om ni hade frågat vem jag var är det här svaret jag hade gett er

En spegelbild är allt jag behöver för att verklighetens boxningshandske ska tala om vem jag är. Spacklad av kemikalier och ingen skulle känna igen mig utan. Jag vill se mig lite som Batman, då ingen skulle veta vem jag var utan min mask. Jag gömmer mig i den trygghet som inte finns, och det är där, ni senare kommer hitta mig. Det finns ett ord för sådana som jag åstadkommer, ordet är "ingenting". Ibland undrar jag hur många som skulle komma på min begravning, det är nog dessvärre fler fottryck i mitt ansikte än vad jag lämnat intryck hos andra. Så jag antar att jag inte vill höra svaret på den frågan. Jag undrar om mina föräldrar skäms över den jag är, om de byggde förväntningar jag rev ner och allt jag vill är ju egentligen att bara göra andra lyckliga. Jag har kommit till en punkt där jag stoppar fingrarna i eluttagen för att få spänning i vardagen, jag ändrar från svart till limegrön på min text på msn för att få färg i mitt gråa liv. Ibland önskar jag att jag är en påhittad tjej på en internet sajt, det skulle vara enklare så.

Jag vill inte vara allt för alla, men jag lägger mig alltid i hopp om att få vakna upp och vara någon för nån.




Fri vers av you, always
Läst 314 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-12-23 21:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk längtan efter att åtminstone nån gång i livet få vara nån för Någon. Det finns en dröm här om värme, närhet, kärlek, samhörighet och gemenskap som jag finner mycket tilltalande men som ibland kan vara så väldigt svår att finna i den stundtals så kalla och hårda verkligheten. Att gömma sig i en trygghet som inte finns kan kanske fungera som substitut, och visst vore livet enklare om man bara var en påhittad figur på en internetsajt. Men ibland så längtar man ju ändå så mycket efter att ha någon att verkligen dela Allt med, och trots allt så bär ändå den här texten på ett hopp. Drömmen lever, förhoppningen finns där och kanske kommer den också en dag att gå i uppfyllelse. Då behöver man inte köra fingrarna i vägguttagen eller ändra färgen på texten på msn för att få lite spänning och känna någon slags känsla, utan då kan man istället bara se en annan levande människa riktigt djupt i ögonen och känna hur fjärilarna fladdrar i maggropen...
2011-01-15

  yoakimu
"Jag har kommit till en punkt där jag stoppar fingrarna i eluttagen för att få spänning i vardagen"

Så grymt bra. Träffsäkert. Om inget annat så är du i alla fall en inspirationskälla för mig.
2010-12-29

  Batman
Du glädjer mig. Bara mig. Detta är fantastiskt. Detta är Batman.
2010-12-23
  > Nästa text
< Föregående

you, always
you, always