Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns så mycket vackert i dig (som du inte släpper ut)

 

 

 

jag har försökt så många gånger
att komma närmare ditt hjärta igen
men jag börjar nu förstå
att det bästa jag kan göra
är att vänta

jag ska sluta vara jobbig
sluta störa dig med mitt hjärta
jag ska stänga min mun
och sluta berätta
hur jag känner
att jag saknar
jag ska försöka göra det i tystnad
i hemlighet

det får ta den tid det tar
jag kommer alltid att finnas kvar
jag ska lyssna och förstå
höra varje ord
som dina läppar formar
jag ska bevisa att jag är den man
som du kan lita på
vad som än krävs
hur lång tid det än tar
så ska du få se
att mitt hjärta är ditt

en gång fann jag vägen in
till ditt vackra vackra hjärta
jag såg alla såren
som du i tystnad bär på
och det var då jag bestämde mig
för att läka dig
med min kärlek

det finns så mycket vackert i dig
som du inte släpper ut
du har bränt dig på livet
och allt du känner
känns så väldigt svårt
men jag ser dig för den du är
bakom smärtan
bakom sorgen
jag ser den underbara Rödtoppen
som förtrollat mig

du är ovärdelig för mig
ta den tid du behöver
jag ska ingenstans
jag väntar

väntar på att bli sedd av dig igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 706 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2010-09-08 08:26



Bookmark and Share


  Niclas Petersson VIP
Olycklig kärlek när den är som vackrast.
Gillar. Mycket.
2010-11-25

  lisa"puzzle"svensson
så kärleksfullt att jag vill återkomma hit, bokmärker!
2010-11-11

  Sophie Jennifer
Du får mig att gråta, det är helt underbart bra. Så otroligt fantastiskt och gripande.
2010-09-21

    ej medlem längre
Så vacker.
Tack.
2010-09-08

  Margithe VIP
Så vacker, med en del smärta. Applåd
2010-09-08

  LovisaCecilia
den finaste kärleksgåvan, är att låta den andra vara lycklig.
2010-09-08

  EllaMy
Det räcker inte med en applåd,
du är jättejättejättebra.
2010-09-08

  mariasan
olycklig kärlek, du beskriver det så väl! bokmärker!
2010-09-08

  LePenseur
Det den här dikten vinner på, skulle jag säga är dess insiktsfulla ton. Det finns en miljon dikter på området, men den här har en lite... vad ska man säga? En ton, en ton som går rakt på, öppet och ärligt. Så kan man nog uttrycka det. Och väldigt kärleksfullt. Det är det jag tycker mest om här, tror jag.
2010-09-08

  Piann VIP
En underbar kärleksdikt.
2010-09-08

  Gunnar Hilén VIP
Du är mästerlig på detta helvete.
2010-09-08

    användarvänlig
Så så så fint! Mjukt och fint.
2010-09-08

    ej medlem längre
Läser om för tredje gången
aj det gör ont när dina ord tränger in.
Du belyser både "Han" och "Hon" så väl
och längtan som väver genom allt.
Vackert...
2010-09-08

  PPQ
man ler igenkännande det här var en jättefin kärleksdikt
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP