Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget för oinitierade plebejer



galenskapen

förtär

mig


jag

växer


går igenom

varje rum
varje kammare

minner om dess

specifika idé


Krymp


sanningen att
säga

är det
mig
egalt


handslagna
tegelpannor

förför faktiskt


åtminstone tidvis

ekvilibrium




Fri vers av C.Källner
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-08 20:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Även en annan slagit har pannor, i blod mot spisars häll. Annars finns det 'äkta smör', 'handplockade jordgubbar' och 'tomten på tomten'...
2018-01-25

  Regn & Grus
Gåtfullt vilar orden i dina tankars rundgång..
Faller för denna jordbundna leendeframkallande tanke;

*handslagna
tegelpannor

förför faktiskt*
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

C.Källner
C.Källner