Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kallt i mitt hus

Blodet fryser och tankarna snurrar
vet inte vem jag är
när man är själv såhär är det alltid lika svårt
och täcket värmer aldrig som det brukar




Fri vers (Fri form) av Bofink
Läst 605 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 01:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bofink