Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När


tänk om i morgon
aldrig kommer

vad händer då?

vart ska vi
ta vägen

till när?















Fri vers av Staffan Welroos VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-09 11:38



Bookmark and Share


  walborg
Fin uttryckt - sökan efter tillit ...
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Staffan Welroos
Staffan Welroos VIP