Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till "Zest"



om jag bara bara bara

om jag bara kommer i

bara jag kommer ihåg exakt hur den var

så ska jag skriva världens bästa dikt





jag hade skrivit världens bästa dikt

om jag bara bara bara

om jag bara kunde komma på

komma på hur den gick





Fri vers (Fri form) av Bodha*
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-09 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*