Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag bubblar inte




Platt platt
totalplatt
fast jorden är rund

ordförrådet
litet litet
och sönderandvänt

det var längesen det bubblade i mig
längesen det bubblade ur mig


det går inte att sticka hål på
jättebubblan
jag lever i
som skyddar och kväver mig


jag minns när pennan var min bästa vän
när jag fyllde block efter block
när min handled knappt hann med mina tanker

Nu för tiden har inspiration
fantasi och känsla
lämnat mig
handikappad

jag försöker
men jag är platt
jag är liten
tjatig

och har slutat bubbla









Fri vers av svävaren
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-11-23 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svävaren