Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad ska jag ut och gö



\"vart tog all små humlor vägen ?\"

Vintern skrämde dem
kylan tog dem



Vill inte klaga på november December
för visst är det mysigt med alla tända ljus
som lyser upp fönstren i varje hus
dessa mörka vinter kväller


Utan snö
känns det meningslöst att frysa

Vad kan vi gö med en kall och dassig dag


Göteborg saknar vita alper
Plånboken saknar pengar
att ta sig här ifrån
långt här ifrån

Sol eller snö kvittar
bara känslan kommer tillbaks













Fri vers av svävaren
Läst 367 gånger
Publicerad 2005-11-23 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

svävaren