Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du berör

Du berör med varje ord
det formas till en droppe
dagg mot törstens själ
du berör med varje
andetag
ty jag föds i varje
ord du talar
i varje lätt beröring
av din hand

du är mitt solskens
vackra skimmer
du är havets alla droppar
du berör med varje ord
liksom en vind
av ömhet

 




Fri vers (Fri form) av ~~*MariamAurore*~~
Läst 404 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-10 03:26



Bookmark and Share


  walborg
Kärleksfullt och tillitsfullt - vackra ord.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~