Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lycka är att hälsa få.


Lady Alizza

Lady Alizza vädjar: "Ha tålamod! Det blir gott på slutet.
Varsågod hårda nötter men du får ingen nötknäppare än

Lady Alizza:"Kom hit opp och träffa Lady Alizza nu!"
'Och lös gåtorna!:'


Välväxta hållfasta ben

Mellan benen farliga hål

Rör sig ofta inte ur fläcken

Många trampar på stolt ändå

Vilar ibland under utsträckt tak

Längtar naken efter någon som vill

Bär vi enkelt med mer än händer två

Lång och stark ändå oduglig som knekt

Hjälper pigan göra det på loftet inte i stoftet.

Nöjd med en kluven granstam många enepinnar
-----

Nu kommer det. Lady Alizza kan inte längre hålla ut.
Alltså vinkar till alla gåtorna en i taget. Är ju bara 10

# # # # # # # # # # tio eller hur? Vinkar.
Och nu äntligen
Vi stegar upp till Lady Alizza

Smaka vad som finns för vissa
alltså dom som hittar till Alizza
Men får vi någon lösning, om vi traskar dit?
Vet hut! _ _ _
På frågan vad Lady Alizza bjuder ut.

Lady Alizza levererar för många vin-kar.
Och älskar att bjuda alla mer än skål,
när ni blir beskänkta
om ändå inte dränkta.


Drink to Lady Alizza's health!
Our Lady is indeed a chaste and prudish dame.

Slut.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Lady Alassa
Läst 802 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-10 19:45



Bookmark and Share


  Anya VIP
En stark text. Jag tolkar den som om den är skriven med glimten i ögat men med en stor portion vemod. Jag kanske tolkar fel. Håller med om att det blir gott på slutet.
2010-09-17

  mia1
En tänkvärd dikt.
2010-09-16

  Nanna X
Skål Lady! Stairway to Heaven!
2010-09-11

  Anna*
Stegar upp och önskar en riktigt fin fortsatt helg :-)
2010-09-11

  the apache kid VIP
and She's a tad naughty, I reckon..
Best Wishes/Lou
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Lady Alassa
Lady Alassa