Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ät min ensamhet, min smärta

öppna min ofunna dörr
den som leder in dit
jag inte låter någon gå

andas på mina ögon
värm min hud
såsom jag inte låter någon göra

ät min smärta
trots att den pulserar, lever
såsom ingen någonsin gör

var min inatt
låt stjärnljuset spela över sängen
såsom det aldrig gör
i min ensamhet




Fri vers av Jess81
Läst 269 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81