Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att göra rätt för sig

Nu, när jag är här
gör jag mitt jobb
Och vad är mitt jobb?
Jo, att lätta på smärtan
av att leva... för alla levande varelser
Allt annat
fördrucken fyllesmörja




Fri vers av Akke
Läst 316 gånger
Publicerad 2010-09-11 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Akke
Akke