Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
" Han vet vad i mörkret är och i honom bor ljuset "


För dom vi älskar

när man aldrig
någonsin
får chansen att visa
vem man är

på riktigt

varför ska man då
fortsätta hoppas

eller när du ser mörkret
och andas
fast du inte vill

kanske för att om man förlorar
hoppet
förlorar man allt

så vi fortsätter att hoppas
även när det känns som att
allt vi byggt upp rasar samman

ni vet hur det känns
jag vet hur det känns

men vi finns fortfarande
kvar idag

för dom vi älskar




Fri vers av AliciaK
Läst 508 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2010-09-11 20:18



Bookmark and Share


  Daniel R
Fint, rörande med e smula sanning... Gott
2010-09-15

    ej medlem längre
Jag tror nog det här är ditt bästa verk på poeter.se =) Radbrytningarna har du lyckats väldigt bra med!
2010-09-13

  queenia
Hoppet är det sista man tappar. Och tårarna renar. Vackert skrivet, Alicja...
2010-09-12

  Trampolin
fint skrivet
2010-09-12

  C.Wieske
True story.
2010-09-11

  aol
vackert vännen
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

AliciaK
AliciaK