Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Igenbommad

Det är så tyst, så tyst
när jag lyssnar inåt.

Jag kan bara ana gråten
och ropen
där långt inne i det allra innersta.

Jag vågar inte längre
glänta på dörren
öppna upp och släppa ut
allt som samlas på hög,
allt slagg,
allt skräp
som växer till oöverkomliga
barriärer.

Vad händer om dörren öppnas
och förblir öppen?

Vad händer om min sårbarhet,
min sorg och skam
visas för omvärlden?

Vad händer om du berör mig?
Om du når mitt sanna jag?

Vad händer?




Fri vers av karamellen
Läst 316 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-12 20:33



Bookmark and Share


    Tea Alex
Så fint beskrivet. Det är mycket som ryms i en människa.
2010-11-30

  Nichlas
Vacker, underbar dikt. Känner igen mig i allt du beskriver. Där mörkret väntar, vågar man nästan inte andas. Rädd att förloras, i det som gör så ont. Du skriver så vackert.
2010-10-23
  > Nästa text
< Föregående

karamellen
karamellen

Mina favoriter
ljusa tårar
livsmod