Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemligheter



Det som jag aldrig trodde skulle hända
det händer.

Och skammen och sorgen sköljer över mig.

Samtidigt kan jag inte förneka eller försköna.

Drömmen måste förbli en dröm.




Fri vers av karamellen
Läst 354 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-12 20:36



Bookmark and Share


    Mejja
Väcker tankar. Många tankar.
Redan namnet på din text väcker.
2011-03-01

    Tea Alex
Jamen precis. Klokt tänkt.
2010-11-30

  Nichlas
Vacker och djup
2010-10-23

  peter markurth
bra
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

karamellen
karamellen

Mina favoriter
ljusa tårar
livsmod