Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden är på väg in i puberteten

Jag vill inte leva såhär
Lite mer blind för var dag som går
En fågel som sliter ut sina fjädrar

Och tiden är på väg in i puberteten
Nyckfull och ryckig
Förledande och förfärande

Du ser fjädrarna på golvet
Men det är allt som du ser
Du ser inte att dem tillhörde mig

Kan inte sopa undan mig själv
Vill dock inget hellre
Älska dig älska mig älska dig




Fri vers av incognito
Läst 312 gånger
Publicerad 2010-09-12 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

incognito