Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Momentum

min kopp med svart kaffe
din cigarett
våra blickar

att mötas
att skiljas
att åter ses

en trasig tidning
urrivna sidor
fladdrar i draget

en hand
på min och
ett andetag

glömda människor
runt om
bara vi, endast

alltid




Fri vers av Jess81
Läst 413 gånger
Publicerad 2010-09-12 22:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Romani?
2010-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Jess81