Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodier och begär, realiteten ett ögonlock bort

Inlindad i svärmeri
varje andetag som ett vingslag
förblindad utav en dröm med en suddig ram
betagen av en parallell sinnevärld
beströdd med en kant av pärlor
Hallucination

Verkligheten är inte en vals på rosor
betagenheten andas frustration och
indignationen är ett steg bort
melodin håller inte jämna slag, rytmen har tappats bort
en form av hat pulserar en bit ifrån
Desillusion




Fri vers av Heartland
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-13 11:29



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow!.. vill man att en text skall sätta spår och kännas av ja då skall man läsa denna din fantastiska text.. kram och applåder
2010-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Heartland
Heartland