Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lätt att säga svårt att göra

Just nu vill jag göra det jag gör
men kroppen säger nej
Just nu får jag acceptera det som är
för kroppen säger stopp
Just nu finns ett driv i mig
men kroppen säger sen

Jag hinner allt det där senare
Just nu ska jag ta hand om mig




Fri vers av Hubbishelena
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-13 13:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hubbishelena
Hubbishelena