Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blomskott

Jag trodde precis det skulle komma ett skott ur din gevärsmynning

då det gick av med ett mjukt poff

och ut sköt en bukett blommor.

Rena trolleriet.




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-13 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP