Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blyerts i mitt hjärta

Jag längtar efter ljudet

av blyertsspetsars krasande

mot vita papper

efter

gårdagens sjudande sanningar

intensiv självklar visshet

urkokad och framställd

från rummet

med massprodcerade mörkgröna blommor

längtar efter

fotoalbum att hålla i

med huvuden tätt intill

och minnen som såpbubblor

ovanför

längtar efter

riktiga röster

ur telefontrådarna

Jag längtar efter mig

efter enkelt

och efter dig

 




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-14 00:00



Bookmark and Share


  pixter
brilljant skrivet!
2010-09-17

  lodjuret/seglare VIP
fotoalbum, såpbubblor och telefontrådar. Jag tar dessa ord till mig och ger dig skafferi, själsvarelse och Volga i utbyte. Bytt, bytt kommer aldrig igen.
2010-09-15

  Monika A Mirsch VIP
vackra ord om det som också jag saknar
2010-09-14

  Lars Hedlin
Sköna rader av skapelse!
2010-09-14

  Anya VIP
Så fint, så skört! Så bra beskrivning:
och minnen som såpbubblor
ovanför
2010-09-14

  LenaJohansson VIP
fint..
2010-09-14

  Popcorntankar
Den var mycket fin, skapar rofyllda bilder
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP