Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
undrar om han vet....


han vet

han vet
men ändå inte
för han vet inte
vad som hände
inom mig
när jag kände
hans närvaro igen

så starkt
och mina tårar nu
av glädje
men också ännu
större längtan

vet att en dag
måste jag bara
få se honom
röra honom
känna


hjärta mot hjärta

hud mot hud


i ljuset
så jag ser rakt
in i hans ögon

och han kan se
i mina

att jag
älskar.....




Fri vers av firefire
Läst 455 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-14 17:02



Bookmark and Share


  issac.a.m
Underbart..
2010-09-15

  Zandra Flygh
Det här är jag idag. :)
2010-09-15

  Sonja Sidorow Lapington
berörande kärlek...såsom kärlek är
2010-09-15

  Emelia
berörande och fint :)
2010-09-14

  aol
underbart härligt berörande poesi,
2010-09-14

  Z dotter
Gillar och känner igen känslan...
2010-09-14

    vilgot hellros
fint :)
2010-09-14
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire