Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så tyst så tyst att det dånar







och jag var aldrig säker


på frågorna jag svarade så naket på och nätterna som var så svarta då
visste aldrig hur vi skulle bli, hur du egentligen hade det
vad du tänkte på när din blick sökte sig ut, irrade sig bort, du hörde aldrig när jag sa ditt namn då


tyst så tyst


och jag minns hur det var innan
när det räckte med en rysning för att du skulle reagera
när natten föll på vad du alltid där
alla sinnen öppna mot mig



nu ser jag fårorna i din ryggtavala
hör trafiken utanför
jag som alltid tyckte det var så tyst här
fåglarna har byggt bo under takpannorna
men du ser inte
du hör inte
du är upptagen att med förneknandet måla bilder ur tomheten
och jag ser mig inte längre
jag har tappat bort mig i bilden av din ryggtavla








Fri vers av sårosa
Läst 565 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2010-09-15 20:26



Bookmark and Share


    vilgot hellros
väldigt bra detta!
2010-12-27

  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2010-11-15

  Nanna X
härlig närvaro i dina texter, denna är en av de bästa!
2010-10-23

  littlemiss
Mycket vackert och fullt av känsla.
2010-10-09

  Niclas Petersson VIP
"och jag ser mig inte längre
jag har tappat bort mig i bilden av din ryggtavla"

Så jävla vackert.
Gillar.
2010-10-08

  Den outtalade
väldigt bra! snygg avslutning. Jag gillar: "nu ser jag fårorna i din ryggtavala" och "på frågorna jag svarade så naket på och nätterna som var så svarta då"
Riktigt bra. Hatten av för dig!
2010-10-01

  fakieform
helt sjukt bra.
2010-09-25

  melancholia
grymt vacker.
2010-09-24

  tova nilsson
du kan då alltid
2010-09-21

    tehdog
Tilltalande!
Rubriken, rytmen - du för hela vägen, inga tvivel - och avslutningen visar.. Kompetens. Om man du får säga så. Stegen längre. Braa!
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

sårosa