Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med fin hjälp från poetissan Pixter på slutraderna!




Klåfingerhjärta

 

hjärttrådarna letar sig ut på egna vägar

tar sig på något sätt

förbi taggtråden

snubbeltråden

och tillsist

i en snirklig sväng

förbi elstängslet

snurrar sig runt

ett löftesrikt tonläge

 

virar sig omärkligt

runt hemligheter

runt sekunder av blickars möten

 

Fångar med sig hela byten hem

för att slita i stycken

i godan ro




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-15 22:21



Bookmark and Share


  pixter
Åh, trodde inte du skulle "ta" det bara så, rakt av... Känner mig såå hedrad! ^^
2011-01-23

  pixter
du verkar ju ha ett riktigt klokt litet hjärta som du nog kan lita på att klara sig då och då utan passning och regler ;)
2010-09-20

  Anya VIP
Riktigt slingrigt hjärtetrådar. De går i allra högsta grad sina egna vägar. Kul beskrivning.
2010-09-16

  Z dotter
skön rytm, lite djuriskt :)
2010-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP