Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askmolnet

Förlåt om jag är svår

jag är inte bränd på något vis

jag är förkolnad




Fri vers av Tillbringaren VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-15 22:29



Bookmark and Share


  Peter Matsa
Tolkar det som humoristiskt och jag skrockar högt av dessa tre rader. Om inte, så är de lika bra.
2010-09-18

  yta
Oj vad starkt skrivet
2010-09-17

  Anya VIP
Kort och kärnfull!
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tillbringaren
Tillbringaren VIP