Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja, det är det.

Jag vill leva länge, men är rädd för att bli gammal. Jag vill inte åldras och bli fulare för varje dag. Klenare. Forever young är den bästa låt som gjorts. Är det lycka? Alla som har kommit upp i en viss ålder önskar att de vore yngre, även om de hade en massa bekymmer. Men när man är ung har man ork att springa ifrån dem. Är det lycka? Naturligtvis ska man inte springa, man ska lösa. Och man löser ingenting om man springer, man får bara ont i fötterna. Och hjärtat. Är det lycka? Hjärtat ska man inte ha ont i, hjärtat ska man ha till andra saker. Pumpa blod eller ge bort, för att rädda liv eller dela liv. Tillsammans. Är det lycka? Ja, det är det.




Fri vers (Fri form) av Emilia Mattsson
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-16 00:09



Bookmark and Share


    Anesa Karaica
Dikten är så speciell... Varenda gång man läser den, födds en ny tanke...
2010-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Emilia Mattsson
Emilia Mattsson