Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

100 mil



vi pratar politik
för jag är ung och dum och meningslös
och jag kan inte förstå
vad de talar om
för de talar i koder
men du förstår

jag stryker handen över min egen kind
jag tänker
och inuti rasar en hel värld jag inte kan greppa
en värld av 100 mil

jag sträcker ut handen och griper luft

du smsar på natten och säger
att du drömde om att knulla mig
och vi är båda plågsamt medvetna
om att du
är 100 mil bort




Fri vers av kärleksbarn
Läst 404 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-16 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kärleksbarn
kärleksbarn