Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På begäran återpublicering av en av mina tidigaste limerickar nu med illustration.


Hjärtspecialist

En stilig hjärtkirurg från Elsass

lagade brustna hjärtan en masse

inte med nål och tråd

men med själavård

och komplimanger i stora lass!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 1135 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-16 16:04



Bookmark and Share


  aol
Så ska man va härligt skrivet
2015-04-10

  Järnkatten
Gillar mycket, varm och fin limerick :)!
2012-02-05

  Lady Alassa
Det här va bra gjort och måste ges chansen att bota fler från hjärtsnörp & neurasteni.
2010-09-17

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Jo, - kommentar till kommentar.. :) - i mina öron det rimmar så bra. En masse, cést francais, Elsass (Alsace) est en France.
2010-09-16

    tramp
kul ! ;-)

En annan bodde i staden Luleå
han var fåordig som få
men han fann på råd
på kroppen inte en tråd
hoppades få kvinnohjärtan att slå
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick