Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och under en bänk visslar någon i dur

Lev ditt
liv som om det
vore
det enda
du har

Kyss en
vissen blomma
dränk
en nazist
rensa upp
bland
ogräset

Fukta dina
trötta
leenden
och sjung
dina
sånger
trots
en del falska toner
( Kan håkan hellström så kan jag,
tänk så)

Drick ditt
vin och smaka på
varje klunk
som om det vore
din sista
livsnjuteri
är dödligt
skönt




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 18:05



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Bra Ola
Gillas!
;))

Mvh

Ken
2010-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan