Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar och hatar i samma stund

Älskar dig så mycket så att jag hatar dig.
Känns hela tiden tungt, som stenblock på axlarna mina.
Hjärtat slår som hammare genom betong och fötterna släpandes därefter.
Blodet trögflytande som bly, bly med klumpar av kärlek..
Hjärnan bara fullt med skräp, tankar och sex




Fri vers av Sara92
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-16 20:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbart klargörande
2013-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Sara92