Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ostrukna skjorta andas du

Jag har fortfarande
kvar doften av dig
på mina fingrar

rödvin
skrynkliga lakan
fladdrande stearinljus

jag har aldrig
känt mig så...

...levande...

smaken av
dina läppar
mot mina
jag kan
fortfarande
känna den
mot min tunga

jag kan ännu
höra våra
flämtande
andetag
när jag vilar
mot din rygg

känna smaken
av salt
från groparna
längs din ryggrad

fortfarande
är jag där

...länge till...

min ostrukna
skjorta andas
du
du
du

Bara du




Fri vers av Niclas Petersson VIP
Läst 567 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2010-09-17 18:43



Bookmark and Share


  * MARY *
Mmmm......fint !
2010-09-28

  queenia
där sitter dessa saliga ögonblicken, fångade och sparade i ord, som speglar de underbara minnena..
2010-09-23

  Suzy med punkterna
Underbart och känslostarkt vackert
2010-09-22

  En strimma av guld
Denna dikten får mig att leva in i känsla som är stark och något som får mig att bli varm inom mig. Tack för denna livsfulla dikt fylld av kärlek och åtrå.

"rödvin
skrynkliga lakan
fladdrande stearinljus"

"min ostrukna
skjorta andas
du
du
du"
2010-09-21

  Emme VIP
Fint, mycket mycket fint...
2010-09-17

  Z dotter
fin!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP