Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vind!

Vind!
svep bort löven
som föll på min farstukvist
sopa rent utanför min dörr
för friska vindar in
genom de öppna fönstren

Vind!
dansa genom mitt hjärta
befria min själ som är trött
locka fram lekfullheten igen
svep bort spindelvävar
ur de gömda vrårna

se sedan hur tårarna faller över leende läppar och hur skrattet pärlar sig runt mina våta ögonfransar!




Fri vers av Jess81
Läst 413 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-17 22:16



Bookmark and Share


  lilla t
En friskfläkt, som vräker undan tröttheten! Tusen tack!
2010-09-18

  Lady Alassa
Underbart!
Denna dikt sprider den sanna glädjen.
Över denna väl behövda gratisgåvan:"Vinden"
Åh! Andas!
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Jess81