Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ni som vann tävlingen kan fara åt helvete

Jag är bättre än ni
Jag har upplevt mer
Mitt helvete är vida större än ert


För övrigt är jag inte bitter




Fri vers av Stig-Marcus
Läst 466 gånger
Publicerad 2005-11-24 18:01



Bookmark and Share


    ettolrahC
Go!!! Det finns tre typer av människor. Svag, medelmåtta och stark. Önskar att alla hade samma förutsättningar, men, det funkar inte så. Förstår precis vad du menar! Fortsätt så. Ingen bitterhet heller, och det gillar jag!
2006-04-18

    äpple
haha sista meningen gör det... snyggt skrivet!
2006-01-18

  Wretling
Förmedlar känslan så bra ...snyggt !
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Stig-Marcus
Stig-Marcus