Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt att inse mina problem




Natt Till Gryning' Förtvivlad Tankeström

23.00

Kväver mina tankar med intryck från datorns värld

Förtollas av dom djupa färgerna och tiden som aldrig tycks ta slut.

23.40

Föräldrarna avslutar sin inlärning av politik från oresonable politiker.

Stänger av datorn.

23.41

Mitt undermedvetna uppfattar att min hjärna är igång

23.41.01

Den okontrollerbara sinande strömmen av tankar forsar in.

24.00

Försöker påbörja avaktivering av min hjärna och "vila"

24.05

Skickar iväg att sms till mamma på nedanvådningen och omber att ett teknologiskt vidunder som kan stilla min törst för okunnighet ska transporteras till mitt rum.

24.10

Sms kommer tillbaka och säger nej! , jag måste få sova

24.15

Dunkandet börjar , slår i väggarna , klarar inte av strömmen

24.20 paniken börjar , svetten rinner, plockar upp ett snöre från marken och börjar pilla på det.

24.40

Mamma kommer upp och är förtvivlad att hon inte får sova' jag har gjort fel , det inser jag , men hjärnan vägrar responsera på mina tankar och svarar med idiotiska och uppkäftiga svar.

24.45

Mamma går ut och konsumerar en ciggaret för att stilla nerverna.

24.50

Fadern kommer upp med datorn och kopplar in den.

24.55

Fadern utalar ord om att det ska vara tyst och något om psyk som jag inte uppfattade pga av att jag satt och pillade på mitt snöre.

01.00

Min hjärna är lugn' den är avstängd...




Fri vers (Fri form) av Himuro
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 01:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Himuro
Himuro