Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även jag vill känna att jag lyckats

Även jag vill känna att jag lyckats.

Var är stoltheten?
Stoltheten över att vara jag?


När man inte hittar vägen.
När broarna har rasat.

Hur hittar man då styrkan att fortsätta?


En dag vill även jag ha åstadkommit något.

Även jag vill bli ihågkommen för något bra.




Fri vers (Fri form) av Lollovisa
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 12:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa