Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eller var det inte jag?


allt bara rinner ur mina händer.

känner hur jag uppslukas av ingenting.

kylan tränger in i min hud.

rädslan att allt är betydelselöst.

jag ser mig själv i spegeln.

ögonen är glasartat tomma.



är detta mitt liv?

det jag håller i mina händer?

det som faller ner i spillror runt mina fötter?

byggde jag verkligen någonting?


eller var det inte jag?








Fri vers (Fri form) av Lollovisa
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-19 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollovisa
Lollovisa