Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta Gud!

 

I en varm kram och ett leende,

 

Liksom i fågelsången om våren.

 

I skrattet hos de lekande barnen.

 

I känslan av en varm sommardag

 

och i mötet med en kär vän.

 

 

...där hittar man Gud!




Fri vers av Hawk
Läst 431 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-19 13:52



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Det tror jag....Allt är Gud....
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk