Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hitta Gud II

 

 

I utsattheten hos den socialt utslagne

 

I känslan av rädsla hos den mobbade

 

I hopplösheten hos flyktingen

 

I den djupa smärtan hos den torterade

 

I känslan av förnedring hos den våldtagna

 

 

...Där hittar man Gud!




Fri vers av Hawk
Läst 421 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-19 13:52



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Ja, det här får mig att tänka på den omdiskuterande utställningen ecce homo. Då såg konstnären Jesus bland och som homosexuell. Ja, Gud är där också.......Å det gör mig så skrattigt lycklig att tänka på.
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Hawk
Hawk