Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19/9 10000 besökare på din (dvs. min) sida, helt oavhängigt dikten i fråga.)


svart granit

I tonen av ljudet
den första regndroppen
mot svart granit

det som inte blandar
sig utan rinner vidare
tills nästa droppe faller
från frasande lövverk

den snabba färden
som inte urholkar

just där




Fri vers av _Mian_
Läst 441 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-19 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_