Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
***


Jag vill att du förstår

När osäkerheten blottar sig
När insidan vränger sig ut och in

När känslan att inte duga
Drar ner min livsgardin

Fast jag vet att jag är orättvis
Så rättfärdigar jag mig

Då ger jag dig dåligt samvete
Då anklagar jag dig

Jag önskar att du fattar
Jag vill att du förstår

Min själ är inte läkt än
Fick djupa sår i många år

Jag vill att du skall inse
Du är den vackraste jag vet

Allt jag vill egentligen
vara din i evighet

Jag kämpar med mitt inre
vill bli vän med min själ

Vill bli så god som du är
Som bara vill Mig väl




Fri vers av Annica Ström Kvarnström
Läst 290 gånger
Publicerad 2010-09-20 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annica Ström Kvarnström
Annica Ström Kvarnström