Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och nu går vi under

Hörde du det där? Det var ljudet av en döende välfärd.
Såg du det där? Det var framtiden som blev så mycket mörkare.
Kände du det där? Det var hoppet som försvann.




Fri vers av Oscar Fredhage
Läst 331 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-20 01:57



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Ja, så kändes det för en stund sedan och så känns det än, en stor klump i magen!
2010-09-20

  Carola Zettergren
Precis så, jodå jag kände det och det känns inget vidare! Snyggt skrivet!
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Oscar Fredhage
Oscar Fredhage