Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad känner jag?

Ser på dig, försöker bestämma mig för vad jag tycker.
Är du värd mig, är jag värd dig.
Kan du älska?
Kan jag älska?
Hur ska jag någonsin kunna älska igen.
Ser på dig, försöker bestämma mig.




Fri vers av Nattiz
Läst 348 gånger
Publicerad 2010-09-20 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz