Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dessa tre ord

Hur ska jag kunna yttra dessa tre ord igen?
Du var den enda, det skulle vara vi, för evigt.
Hur ska jag kunna skilja mig från den tanken?
Hur ska jag få mitt hjärta att förstå att livet inte blev som jag tänkt.
Jag vet att allt är förändrat, men mitt hjärta vill inte..
Vill inte lyssna
vill inte känna
vill inte sluta känna
Hur ska mitt hjärta kunna känna igen?




Fri vers av Nattiz
Läst 430 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-20 16:03



Bookmark and Share


  Päse
Kärlek till dig vännen!
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nattiz
Nattiz