Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lättnad

kedjorna har vittrat sönder
och rasslande fallit till marken
och tyngden
som var min igår
är någon annanstans
idag
det är

precis samma sak
som när man stått
jättelänge
i en dörröppning och
envist pressat armarna
utåt
och man tar

ett steg framåt
det är
precis samma sak

som när jag vaknar och ser
den stora Grånaden utanför
men känner solen skina
på min inre himmel




Fri vers av Zandra Flygh
Läst 504 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-20 20:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!!
2011-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Zandra Flygh
Zandra Flygh