Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orimlig kärlek

När du leder mig mot det inre rummet
Följer jag frivilligt med

När du tar av mig mina kläder och mitt försvar
Gör jag det av orimlig kärlek

När du betvingar min mun med din
Gör jag det av otyglad längtan

När du ber mig bestiga dig
Gör jag det av lust

När du ber mig vara någon annan
Gör jag det för din skull

När du ber mig gå och inte återkomma
Gör jag det i brist på val

När du ber mig komma tillbaka
Gör jag det i brist på styrka

När du ber mig dö
Gör jag det för att jag redan är det




Fri vers av Z dotter
Läst 349 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-09-20 21:00



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
stark autonomilös. Gott.
2011-06-01

  firefire
starkt och brännande,kanske för allt jag känner igen (usch) men skitbra!
2010-10-08

  PollyBlunder
Vad underbart du skriver..
2010-10-08

  Yheela
Att älska någon som inte kan/inte vill älska tillbaka, det är döden.
2010-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter