Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man mår bättre när man vågar äga sin scen, 
men sant är det ju aldrig




höstsång


 

 

Du säger att du älskar
med självklarhetens fana
böljande i vinden

som om den känslan vore en rättighet för dig

 

Jag berör försiktigt mina strängar
med nådens stråke

lånar existens för en liten stund

 

Kort är tiden innan allt förvissnar


Klinga stark du symfoni
mot mina lemmar

Glöm för en stund
att också toner är lånta 

 




Fri vers av Hannadraken
Läst 518 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-09-21 09:24



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
underbar!
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken