Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett utkast, en tankebild...




höstlöv (det var bara livet)

vi samlade snäckskal den där våren
du vet då björkarna speglade sig i ytan
och det salta vattnet smakade smultron

vi var så unga redan då
orädda för världen och vart den skulle föra oss
vi skrattade ofta och levde

men en dag kom kylan in genom dörren
vi skar oss blodiga på de snäckskal vi samlat
och vi frös oss isblå ur det salta vattnet

ur oss växte inte längre liv
det spirade blott av hat
någonting hade hänt på sommaren
och vi var för unga att förstå

att hösten kom




Fri vers av Fredric
Läst 607 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2010-09-21 14:08



Bookmark and Share


  Matisse
gillar verkligen den här, bilderna som bildas i mitt sinne av händelser kopplade till naturen är fantastiska
2011-08-14

  sellout
på hösten kommer verkligheten och säger hej..även om man inte vill.
2011-07-08

    ej medlem längre
Så hade du trillat ner från trädet. . . och trillat lite till . . .

Tycker mycket om ditt utkast, din tankebild, som du kallar det.

Gillar titeln, också.
2011-03-31

  Veronic@
Vackert
2010-09-23

  Ex¤animo
en kall vind drog just förbi... och ett löv dalade ner. det var vackert, på samma gång...
2010-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric