Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar dig


jag älskar dig
vardagligt enkelt,
när solen skiner, när himlen grått.

jag älskar dig
och själen skänker
till världen tankar... smått och gott

jag älskar dig
med öppet hjärtat
och alla känslor jag visar blott

jag älskar dig
i när och fjärran
och tackar Någon för det jag fått.

19.09.10




Fri vers av Julianna Strandberg VIP
Läst 584 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2010-09-22 10:29



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vackert skaldat om att älska någon.
2013-10-05

  Den gamle
Vacker :-)
2012-11-11

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert!
2011-05-11

  Jean-Michel Orblin
Riktigt bra kärleksdikt
2010-10-01

  ULJO
Den här dikten tycker jag mycket om, fantastisk poesi.
2010-09-30

  Fredrik Stillesjö
Hej Julianna!

En fin dikt att läsa högt, men rimmen på de rätta ställena. Bra, tycker Fredrik
2010-09-23

  Andreas Widell
gåshuds givande kärleks ord<3
2010-09-22

  Christian.Larusson
Fin dikt! =)
2010-09-22

  aol
härlig berörande kärlekspoesi
2010-09-22

  mare VIP
Fint diktat..
2010-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Julianna Strandberg
Julianna Strandberg VIP